Rólunk


 

Az SM Coach (Sales Mentor Coach) szolgáltatás azzal a céllal jött létre, hogy segítsen megoldást találni a körülöttünk felmerülő megoldásra váró helyzetek kezelésére.

Szeretünk talákozni ügyfelekkel, tréningeket tartani, egyéni vagy csoportos coaching folyamatokban részt venni!

 

Külső szemmel lehet, hogy azonnal látjuk a megoldást! A mi feladatunk, nem csak meglátni, de megmondani és megmutatni, hogyan lehet változtatni azon, ami nem működik jól.

 

 

Miben tudunk segíteni?

 

 

Fejlesztünk!!!

 

 

Embereket

 

 

Cégeket

 

 

Vezetőket

 

 

Keressük a legjobb megoldást számukra!!!!

 

 

Miért az SM Coach?

 

Tréning és Coaching piac ismerete, nemzetközi minősítés.

Széleskörű hazai és nemzetközi gyakorlati tapasztalatokkal is rendelkező szakmai közösség, mely működésének alapja a közös gondolkodás, közös értékrend és a közös cél. 

Az ICF coachok igyekeznek olyan magatartást tanúsítani, amely jó fényt vet a coaching szakmára; tisztelettel viseltetnek a coaching különböző megközelítései iránt, és tudomásul veszik, hogy kötelesek betartani a vonatkozó törvényeket és jogszabályokat is. http://www.coachfederation.hu  

 

 

Séra Attila PCC (Professional Certified Coach)

 

Coach, Teamcoach, tréner. Közgazdász végzettséggel és (FMCG) vezetői tapasztalattal rendelkezem. A coaching 2002 -től része az életemnek, Coachként és trénerként 2012 - ben kezdtem a pályafutásomat. Kvalifikált PCC Coachként tagja vagyok a nemzetközi és a Magyar ICF (International Coach Federation) szervezetnek. 

Multinacionális környezetben szocializálódtam értékesítési területen, az itt szerzett tapasztalataim rendkívül hasznosak a napi munkám során. Coachként sokszor találkozom azokkal a dilemmákkal, kérdésekkel, ami engem is foglalkoztat, foglalkoztatott vezetőként és beosztottként egyaránt. Hiszek a coaching erejében, népszerűsítése fontos számomra, ezért a minden napi munka mellett önkéntesként részt veszek az ICF jószolgálati csapat munkájában.

 

Mottóm:

Hiszek abban, hogy nincsenek véletlenek. Általában tudjuk, érezzük melyik út, vagy megoldás lenne jó számunkra, mégis időnként másképp döntünk, cselekszünk. 

Ahhoz hogy problémáinkat, elakadásainkat megértsük, őszintének kell lennünk saját magunkkal szemben, elfogadónak környezetünkkel szemben.

Ahhoz hogy megoldjuk problémáinkat, változnunk és változtatnunk kell.

Ahhoz hogy változzunk, sokszor csak rajtunk múlik, megértjük e miért és hol kell változtatni.

 

 

van der Meer Gabriella PCC (Professional Certified Coach)

 

Coach, Oktató, Teamcoach, Tréner , ICF akkreditációval Több éves vezetői, pedagógiai és immár coaching múltamat bölcsész, külgazdasági és coaching (300 óra) tanulmányok előzték meg. Tevékenységeim mindegyikére jellemző, hogy szenvedéllyel, elkötelezettséggel és kitartással vagyok jelen, legyen az coaching, (nyelv)tanítás, tanácsadás, futás, zenélés, vagy együttlét a családommal. Így gyakran van szerencsém megtapasztalni flow élményt, akár munkán belül is. ICF minősített coachként fontos számomra, hogy olyan támogatást nyújtsak ügyfeleimnek, tanítványaimnak, amitől ők felfedezhetik saját –addig esetleg rejtett – képességeiket, szárnyra kaphatnak, s ez által tudatosabban, hatékonyabban érik el kitűzött céljaikat.

 

Szintén kiemelten fontos számomra önmagam folyamatos továbbképzése (LLL, life long learning) a tanítás, de szívesebben fogalmazok úgy, hogy a tudás átadása. Vice versa is szárnyakat ad, ha látom, hogy sikeresen adok át olyan tudást, ami ezáltal mások hasznára is válik. Mindemellett  missziómnak tekintem a coaching meg/elismertetését is, valamint azt, hogy olyan ügyfeleket is támogassak, akiknek nem állna módjukban egy coaching folyamatot finanszírozni, így folyamatosan résztveszek az ICF Jószolgálati programjában. Ennél több, részletesebb információ található a www.mg-coaching.hu weboldalamon.

 

 

 

Segal Hajnalka PCC (Professional Certified Coach)

 

Coach, Action learning team coach, NLP master. Az elmúlt 15 évben alkalmazottként, tulajdonosként, beosztottként, felsővezetőként itthon és külföldön, for-profit és non-profit szektorban is megtapasztaltam azokat a kihívásokat, nehézségeket, döntési helyzeteket, dilemmákat, amelyekkel jelenleg az ügyfeleim fordulnak hozzám. Business coachként IT, gyógyszer, jog, energia, non-profit, innovációs technológia, gyártás, oktatási és pénzügyi ágazatokban szereztem jártasságot multinacionális cégeknél, kkv-nál és a magánszemélyeknél egyaránt. Hiszek abban, hogy a változás, a kihívás, a probléma egy lehetőség, amely segít előhívni a kreativitásunkat és a tehetségünket. Az egyéni félelmek, korlátok a legtöbb alkalommal meg akarnak védeni minket valamitől, és mint ilyenek nagyon intenzív erőforrásaink, annyit kell tennünk, hogy más lencsén keresztül nézünk rájuk, és rálássunk arra, hogyan fordíthatjuk ezt az erőt a céljainkat támogató erőforrássá. Kiemelten nagy érték az életemben a folyamatos tanulás, ezért is tartom ajándéknak, hogy ebben a képzésben oktatóként találkozhatok olyan felnőttekkel, akik saját maguk is dolgoznak azon, hogy új dolgokat sajátítsanak el.

 

Fontosnak tartom, hogy a megszerzett tudást a lehető leghatékonyabban használjam fel, ezért az üzleti tevékenységem mellett, az önkéntes motivációmat Mindenhol Otthon Alapítványban, a Hintalovon Alapítványban, az Unicef gyerekjogi tréner és mentoraként, illetve az ICF Jószolgálati tagjaként élem ki.